Toxandria WK2022 Spel

Spelregels

Spelregels Toxandria WK2022 spel.

Opmerkingen en/of fouten op de website of de stand kun je melden op info@toxandria.info

Algemene voorwaarden

 1. Inschrijvingen worden geaccepteerd tot 20-11-2022 16:00u. Dan sluit de inschrijftermijn.
 2. De inleg per deelname bedraagt € 6.00, te betalen aan de organisatie en kan worden voldaan per bank of contant (bij gebruik van het schriftelijke deelnameformulier).
 3. Deelnemers die geen of te weinig inleggeld hebben voldaan en na een aanmaning per email in gebreke blijven, binnen de in de email gestelde termijn, worden van de deelnamelijst verwijderd en dingen niet meer mee naar de prijzen.
 4. Eén persoon kan meerdere keren deelnemen aan het spel; per deelname is het inleggeld van € 6,00 verschuldigd.
 5. Gewonnen prijzen kunnen niet worden omgezet in geldprijzen of geruild.
 6. Evt. opmerkingen en/of fouten op de website of in de stand kun je melden op info@toxandria.info.

Spelopzet

 1. Het spel bestaat -net als het WK- uit twee fases: de groepsfase en de finalerondes. Daarnaast is er nog een bonusvraag. Punten kunnen worden verdiend volgens het schema hieronder.
 2. In de groepsfase zijn de wedstrijden bekend en gaat het erom dat je de uitslagen van de wedstrijden goed voorspelt. Je kunt punten krijgen voor een exact goed voorspelde uitslag én punten voor een juist voorspelde toto-uitslag (voorspelling welk land wint). Dus als je de uitslag niet exact goed had maar wel de winnaar of het gelijke spel goed had voorspeld, verdien je alsnog punten.
 3. In de fase van de finalewedstrijden (achtste finale tot en met finale) gaat het erom dat je voorspelt welke landen doordringen tot de volgende rondes, tot aan de finales . Je krijgt punten per correct voorspeld land en extra punten als je een wedstrijd exact juist voorspelt. Verder kun je punten verdienen voor het voorspellen van de winnaar van de troostfinale en natuurlijk de wereldkampioen
 4. In de bonusvraag gaat het erom dat je het aantal doelpunten gedurende het gehele WK, reguliere speeltijd + verlenging, exclusief strafschoppenseries, goed voorspelt. Hiervoor kun je maximaal 40 punten halen. Per doelpunt dat jouw voorspelling afwijkt gaat er 1 punt af. Bij 40 doelpunten of meer afwijking krijg je nul punten.
 5. Tijdens het toernooi probeert de organisatie de uitslagen zo snel mogelijk te verwerken om de tussenstand van het spel steeds zo actueel mogelijk te houden. Ook de punten van de bonusvraag worden tijdens het toernooi automatisch meeberekend.
 6. Als in de eindstand bij de prijswinnaars (nrs. 1-50) twee of meerdere spelers een gelijk aantal punten hebben behaald wordt gekeken naar het aantal behaalde punten in de bonusvraag. De hoogste score krijgt dan het voordeel. Is dit ook gelijk dan wordt gekeken naar de vraag over de wereldkampioen, dan de finale en zo worden alle vragen (van onder naar boven) behandeld tot er een winnaar is. Als dit uiteindelijk nog geen winnaar oplevert wordt er geloot.
 7. In alle voorkomende gevallen waarin de spelregels niet voorzien beslist de organisatie.

Punten

Per wedstrijd kunnen op basis van de uitslag (inclusief eventuele verlenging) punten worden verdiend.

 • Aantal punten bij correcte uitslag
  10 punten
 • Aantal punten bij correcte toto
  5 punten

Er kunnen punten worden verdiend voor elk team dat de volgende ronde haalt.

 • Bonuspunten bij beide landen correct vanaf achtste finale
  20 punten
 • Aantal punten bij correct land in de achtste finale
  15 punten
 • Aantal punten bij correct land in de kwartfinale
  20 punten
 • Aantal punten bij correct land in de halvefinale
  25 punten
 • Aantal punten bij correct land in de troost finale
  30 punten
 • Aantal punten bij correct land in de finale
  40 punten
 • Aantal punten bij correcte winnaar troostfinale
  20 punten
 • Aantal punten bij correcte winnaar
  40 punten

Bonusvraag

 • Hoeveel doelpunten worden er gescoord op het WK 2022 (incl. verlenging)?
  40 punten